عزيزتى حواء
سوف اقدم لكم تخزين الطمام وخصوصا رمضان على الابواب
تختارى الطماطم الحمرا كميه اى عدد كلوات ثم تغسليها ثم تقطع فى حله كبيرة بعد استخراج اى شئ يشوبها ثم ترفع على النار مع عدم اضافه اى ماء نهائياوتقلب من ان لاخر حتى تغلى غلوتين تتركيها كام ساعه لغايه لما تربد وبعد ذلك تضعى شويه فى الخلاط وتضرب وتوضع فى مصفايه الى ان تخلصى الكميه ثم تعباء فى اكياس حسب الكميه التى تحجينها ثم توضع فى الفريزر لحين الطلب تبقى جاهزة الاكياس موجودة فى السوق هى اكياس السندوتشات وتكون الى بوزها كبير علشان تعرفى تعبى فيها الطماطم تجبى كوز او فواله وتحطى الكيس وتقلبى فتحه الكيس ثم تصبى الطماطم فيه ثم تسحبى الكيس وتسحبى منه الهوا وتربطيه
وبالهنا والشفا
هذة مجربه لدى شخصيا ارجو الاستفادة منها
#########################
كيف تتحفظين باليمون فترة كبيرة وهى من تجاربى الشخصيه
فى ايام لما يكون اليمون كتير وهى ايام الزيتون اشترى 2 او 3 كيلو مثلا واغسليه جيدا ثم اقطيعيه من النصف ثم اعصريه بالعصارةخلى العصير عندك شويه لما يروق وتكونى محضرى اكياس رفيعه خالص تباع فى السوق عند بتوع البلاستك هى تكون رفيعه وطويله وتكونى محضرة قمع صغير وتضعى فى الكيس مقدار ملعقه واحدة او ملعقتين شوربه فى الكيس ثم تربطى الكيس وتقطعى الباقى اى باقى الكيس ثم تحضرى كيس كبير ياخد كل هذة الاكياس وتضعيه فى الفريزر عند لما يخلص اليمون يكون عندك مايحتاجينه وانتى عارفا ان كل كيس فيه معلقه او2 وتاخدى منه على حسب الطلب
وبالهنا والشفا
سوف اقدم لكم تخزين الطمام وخصوصا رمضان على الابواب
تختارى الطماطم الحمرا كميه اى عدد كلوات ثم تغسليها ثم تقطع فى حله كبيرة بعد استخراج اى شئ يشوبها ثم ترفع على النار مع عدم اضافه اى ماء نهائياوتقلب من ان لاخر حتى تغلى غلوتين تتركيها كام ساعه لغايه لما تربد وبعد ذلك تضعى شويه فى الخلاط وتضرب وتوضع فى مصفايه الى ان تخلصى الكميه ثم تعباء فى اكياس حسب الكميه التى تحجينها ثم توضع فى الفريزر لحين الطلب تبقى جاهزة الاكياس موجودة فى السوق هى اكياس السندوتشات وتكون الى بوزها كبير علشان تعرفى تعبى فيها الطماطم تجبى كوز او فواله وتحطى الكيس وتقلبى فتحه الكيس ثم تصبى الطماطم فيه ثم تسحبى الكيس وتسحبى منه الهوا وتربطيه
وبالهنا والشفا
هذة مجربه لدى شخصيا ارجو الاستفادة منها
#########################
كيف تتحفظين باليمون فترة كبيرة وهى من تجاربى الشخصيه
فى ايام لما يكون اليمون كتير وهى ايام الزيتون اشترى 2 او 3 كيلو مثلا واغسليه جيدا ثم اقطيعيه من النصف ثم اعصريه بالعصارةخلى العصير عندك شويه لما يروق وتكونى محضرى اكياس رفيعه خالص تباع فى السوق عند بتوع البلاستك هى تكون رفيعه وطويله وتكونى محضرة قمع صغير وتضعى فى الكيس مقدار ملعقه واحدة او ملعقتين شوربه فى الكيس ثم تربطى الكيس وتقطعى الباقى اى باقى الكيس ثم تحضرى كيس كبير ياخد كل هذة الاكياس وتضعيه فى الفريزر عند لما يخلص اليمون يكون عندك مايحتاجينه وانتى عارفا ان كل كيس فيه معلقه او2 وتاخدى منه على حسب الطلب
وبالهنا والشفا
الجمعة 19 أغسطس 2016, 2:15 am من طرف راهب الفكر
» تصريح الناطق الرسمي لجيش رجال الطريقة النقشبندية بصدد التهجير القسري للعراقيين
الجمعة 19 أغسطس 2016, 2:14 am من طرف راهب الفكر
» زيف المفترين في إعلان خلافة المسلمين
الجمعة 19 أغسطس 2016, 2:14 am من طرف راهب الفكر
» مبارزة شعرية .......
الجمعة 19 أغسطس 2016, 2:11 am من طرف راهب الفكر
» مقاومينا بغزة البواسل للشاعر عطا سليمان رموني
الجمعة 19 أغسطس 2016, 2:08 am من طرف راهب الفكر
» أتثائب... عبلة درويش
الأحد 24 أغسطس 2014, 1:54 pm من طرف راهب الفكر
» تصريح ولكن.... وما بعد الجدار/تغريد العزة
الأحد 24 أغسطس 2014, 1:54 pm من طرف راهب الفكر
» " منديلٌ لبسمات امرأة " لؤي ابو عكر
الأحد 24 أغسطس 2014, 1:53 pm من طرف راهب الفكر
» نقد الحزب المشكلات التنظيمية للحزب الشيوعي " سلامة كيلة (للتحميل)
الأحد 24 أغسطس 2014, 1:53 pm من طرف راهب الفكر
» تلخيص كتاب: تاريـخ فلسطين في أواخر العهد العثماني 1700 – 1918
الأحد 24 أغسطس 2014, 1:37 pm من طرف راهب الفكر